Hobby

Vitorlázás
A Balaton mellett nőttem fel, kiskoromtól lejártam a helyi vitorlásklubba. Családunkban több profi vitorlázó, többszörös magyar bajnok van. A gimnázium és az egyetem eltávolított a Balatontól, sajnos néhány év szünet következett. Az ezredforduló környékén vettem egy  vitorlást, azóta minden szabadidőmet újra a tavon töltöm.

FotózásEgy egyházi gimnáziumba jártam, az akkoriban kötelező "Világnézetünk alapjai" tárgy helyett szerencsénkre fotózást tanultunk. Egyetemista éveim alatt a Közgazdász újságnál fotóztam, valamint hazai és külföldi újságoknak. Ma is egyik kedvenc időtöltésem, a honlapomon és a Facebook oldalamon megtalálható jónéhány fotóm.

 

Doo-wop
Ahhoz a korosztályhoz tartozom, akik a Cseke László-féle Teenager partyn nőttek fel. A zene évtizedeken át kisérte életemet. Sokféle irányzatot szeretek, újabban az 1954 - 62 közötti "doo-wop" stílus ritkaságait gyűjtöm.

Kutyák /SnaucerekAmikor évekkel ezelőtt kertes házba költözhettünk, az első dolog volt, hogy vettem 2 óriás schnauzert, Alexet és Jessiet, akik 15 évig éltek velünk. Most is két kutya, az utódaik várnak esténként a kertkapuban.